populaire stijlen van schoenen verkocht met een korting
 
welkom Levering & Retourneren Privacybeleid Contacteer ons
Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

samsungstar.nl is volledig toegewijd aan de bescherming van de bezoekers van onze website en de privacy van de klant.

Wij zullen al uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk te zetten (hoewel we behouden ons het recht voor om deze informatie bij het hieronder beschreven geval bekend te maken). We zullen een beveiligde server te handhaven, zullen we wetgeving aan alle toepasselijke gegevensbescherming en in volledige overeenstemming met de consument in plaats van tijd tot tijd.

We zullen niet openbaar, tenzij het is een dienst die aan u als onderdeel van onze klantinformatie aan derden - bijvoorbeeld om een ​​product naar u regelen, krediet en andere veiligheidscontroles, en onderzoek en analyse uit te voeren voor klanten of in de hiertoe hebben wij uw uitdrukkelijke toestemming om dit te doen.

U moet zorgvuldig door te lezen dit privacybeleid, raden wij aan dat u afdrukt en een kopie bewaren voor toekomstig gebruik. Door het betreden, surfen of op andere wijze het gebruik van deze site, bevestigt u dat u hebt gelezen, begrepen en akkoord gaat met dit privacybeleid in zijn geheel. Als u het niet eens bent met dit alles Privacy Policy, moet u deze site niet gebruiken.

Wie zijn wij?

Wij respecteren uw privacy en zal alleen bezighouden met u in overeenstemming met de Data Protection Act 1998, privacy en elektronische communicatie (EG-richtlijn) Regulations 2003 geven ons persoonsgegevens en andere toepasselijke privacywetgeving.

kinderen
Wij doen niet en zal niet bewust alle personen onder de 18 jaar, zonder toezicht informatie als u bent 18 jaar, mag u deze site niet te gebruiken of persoonlijke informatie aan ons, tenzij je de toestemming van de ouders of voogd.

Het verzamelen van persoonlijke gegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor een account of maak een online aankoop samsungstar.nl kunnen we persoonlijke informatie over u de volgende verzamelen:

Je naam, leeftijd en geslacht
Factuurgegevens en postadres, telefoon, fax en e-mail levering;
Waar u zich bij ons, uw gebruikersnaam en wachtwoord;
Uw communicatie en shopping voorkeuren;
Uw browsen en online shopping-activiteiten, en
Uw geboortedatum.
We kunnen ook enkele of alle van de bovenstaande persoonlijke gegevens over u wanneer u bezoekt en blader deze site of een derde micro partij, inclusief uw registratie samsungstar.nl communicatie te ontvangen. We kunnen ook van sommige of alle van uw die heeft ingestemd met ons de gegevens van uw persoonlijke gegevens aan derden.

uw toestemming
Wij zullen uw naam, adres, e-mailadres, creditcardgegevens of persoonlijke informatie niet verkopen aan derden (exclusief van wie u hebt gekoppeld aan onze partner ter plaatse) zonder uw toestemming.

We kunnen van tijd tot uw gegevens voor sommige merken tijd om uw bestelling te voltooien. Details van het merk mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden, in plaats van om uw bestellingen te voldoen.

Wij erkennen dat u aan ons (of in een openbaar register), waaruit we een van uw persoonlijke gegevens en informatie voor de gebruiker kan identificeren wordt gehouden in overeenstemming met onze registratie office data commissaris. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

Verwerk uw bestelling; Voor statistische doeleinden of enquête op deze website en de dienstverlening aan u te verbeteren; Voor server website content en reclame aan u; Om de site te beheren; Als u akkoord gaat u te informeren over producten of speciale aanbiedingen die voor u interessant kan zijn. U gaat ermee akkoord niet te verzetten tegen ons een van de bovenstaande doelen of contact opnemen via telefoon, e-mail of schriftelijk en bevestigt u dat u niet en zal niet overwegen een dergelijke handeling is een inbreuk op een van uw privacy en elektronische communicatie (EG-richtlijn) Regulations 2003 verordeningen rechten.

Aankoop betaling is het enige doel van onze door Ogone aan wie zullen we doorgeven aan uw betaling te verwerken, en uw persoonlijke informatie wordt verwerkt. Daarnaast kunnen we informatie over het doel van anonieme verzamelde statistieken te verzamelen of bezoek onze website voor het melden van doeleinden. Toch zal niemand van deze objecten verzamelen wij anonieme identificatiegegevens. Als u akkoord gaat met ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, maar later van gedachten verandert, kunt u contact met ons, zullen we een dergelijke activiteit te stoppen. In het geval van commerciële verkoop, kunnen wij uw persoonlijke gegevens aan derden en de verkoop-gerelateerde, maar alleen in juridische en in overeenstemming met de Data Protection Act 1998 bekend te maken. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens, die moeten voldoen aan de bestelling of wetshandhaving of overheidsinstanties gelden openbaar te maken. Behalve zoals uiteengezet in dit privacybeleid, zullen we niet bekendmaken, verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens aan derden.

websites van derden
Onze website kan links naar andere websites die buiten de controle samsungstar.nl bevatten, en niet dit privacybeleid. Deze sites zijn door hun eigen voorwaarden en privacy policy beperkingen. Als u vragen over de collectie of het gebruik van vragen of opmerkingen door een site van derden persoonlijke gegevens verzameld hebt, moet u uw eigen privacybeleid gespecificeerd naar manieren om contact op met de betreffende derde website operator te gebruiken.

Communicatie en Marketing
Als je hebt gekocht van onze winkel, we kunnen onze nieuwste producten, nieuws en speciale aanbiedingen af ​​en toe u op de hoogte via e-mail, post en telefoon. Je hebt ook de mogelijkheid wanneer u zich aanmeldt voor een account op onze communicatie te ontvangen.

Wie heeft een account geregistreerd van alle klanten ervoor kiezen om onze marketingcommunicatie te kiezen. Indien u geen prijs stelt op onze marketingacties te ontvangen, moet u verlaten de "Your Account" samsungstar.nl website bezoek 'van uw gegevens. "Als je eenmaal hebt geregistreerd en ingelogd bent, kunt u de" My Account'. Of klik op een e-mail communicatie, kunnen wij sturen u link "afmelden".

Bij het invoeren van een van onze wedstrijden of sweepstakes dat u uw naam, e-mailadres en postadres. Als je wint, zullen we dit adres Award sturen, en u op de hoogte via e-mail. Wanneer u een wedstrijd of sweepstakes invoert, wordt u ook opgenomen in onze nieuwsbrief lijst om promoties, specials en nieuwe toevoegingen website notificatie krijgen. U kunt de ontvangst van een e-mail te volgen om af te melden voor deze nieuwsbrief uitschrijven

veiligheid
We maken gebruik van Internet standaard encryptie-technologie ( "SSL" of "secure socket layer") voor het coderen stuur ons uw persoonlijke gegevens op het moment van bestelling via de website. Om te controleren of u het verzenden van persoonsgegevens naar een veilig gebied voor ons website, zie de adresbalk om te controleren of het toont een gesloten hangslot afbeeldingen en tekst moet verschijnen HTTPS. Houd er echter rekening mee dat, hoewel we passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonlijke gegevens verstrekt om ons te beschermen, geen transmissie via het internet kan niet garanderen de veiligheid. Daarom verzoeken wij u er rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat u doorgeven via het internet om de veiligheid van onze persoonsgegevens. uw rechten

U heeft de volgende rechten:
Het recht om ons te vragen om te werken en te corrigeren verouderde of onjuiste persoonsgegevens die wij over u vrij; en
Elk recht om af te zien van marketing communicatie, kunnen wij u sturen.

Als u een van deze rechten uit te oefenen, gebruik dan de contactgegevens hierboven aangegeven om ons te contacteren. Echter, als je wilt om zich te verspreiden van e-mail marketing, sturen wij u af te melden, kunt u gemakkelijk naar ons door te klikken op de link uitschrijven aan de onderkant van een van uw e-mail nieuwsbrief over om dit te doen.

Back
93% van de 1478 herziening van het voorstel
auteursrecht ©2018 www.samsungstar.nl sandalen,stijl sportschoenen,indoor schoenen