populaire stijlen van schoenen verkocht met een korting
 
welkom Levering & Retourneren Privacybeleid Contacteer ons
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

levering de volgende dag
Wij bieden nu levering de volgende dag, zodat u uw producten sneller dan ooit!

In 21:00 voordat orders maandag tot en met donderdag voor levering de volgende dag.

Geplaatst voor 21:00 op vrijdag bestellingen worden op maandag.

Hoe NEXT dagelijkse werk?
Het is heel simpel, bestellingen geplaatst voor 21.00 uur zal de mogelijkheid hebben de volgende dag levering worden verzonden. Zodra uw bestelling is geplaatst en de volgende dag de levering optie die u kiest, wordt uw bestelling veiligheidscontroles. Alle succesvolle bestellingen worden geleverd aan onze dispatch team die halen en pak het project en zet het allemaal per postpakket bedrijf, zijn we klaar om de levering de volgende dag in te stellen.

Wat is de cut-off tijd voor de levering de volgende dag?
Volgende werkdag van maandag tot donderdag 21:00 om bestellingen te plaatsen. 21:00 de volgende werkdag na het plaatsen van een bestelling te leveren (als je bestelt aan 17:30 dinsdag, uw project zal worden uitgebracht op donderdag). Op vrijdag na 21.00 uur, zal zaterdag of zondag van elke bestelling geleverd worden op dinsdag.

Als ik meer dan één punt, maar niet beschikbaar voor levering de volgende dag bestellen?
We hebben al het mogelijke gedaan om te proberen om het risico dat dit gebeurt te verminderen. Een deel van de reden, als je meerdere bestellingen hebt geplaatst en elke order niet beschikbaar is, volgen we een eenvoudig proces om u een idee te geven:

Alle beschikbare punt zal de volgende dag zult u uw e-mail bericht te ontvangen worden verzonden.
Als een artikel niet meer beschikbaar volgende dag, zullen we het per e-mail om u te informeren over alle resterende items zijn beschikbaar voor gewone post te verzenden. Want dit is de fabriek zal u per e-mail zo snel mogelijk te sturen, zullen wij uw verzendkosten terugbetalen.
Als het artikel is niet langer beschikbaar voor het schip, sturen we u een e-mail ons eraan herinneren dat we in staat om te sturen zijn geweest en wat niet kan sturen. Je zal niet in rekening worden gebracht, hebben we geen punt te verschepen, zullen wij uw verzendkosten terugbetalen.

Hoe weet ik of een item is beschikbaar voor levering de volgende dag?
Als je eenmaal in de kassa fase van onze website kunt u zien welke levering opties voor u beschikbaar. Het is op dit punt, kunt u zien of uw product voor levering de volgende dag.

Ik zal moeten DUTY mijn goederen betalen?
Bestellingen verzonden naar specifieke locaties zullen de kosten van de douanerechten en het punt waar ze in het land werden afgeleverd worden toegevoegd. Dit is niet een prijs kunnen we advies of aansprakelijkheid te verstrekken. Lokale fiscus in staat zal zijn om deze beschuldigingen nadere aanbevelingen.

Op dit moment, we zijn niet in staat om orders BFPO adres of postbus-adres te leveren. Dit is wat we zouden verwachten in de nabije toekomst van diensten.

Hoe wordt mijn bestelling?
Verzonden tussen de uren van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen). Bij de ondertekening van de ontvangst van de goederen is het noodzakelijk. Als niemand beschikbaar is op het opgegeven adres, Jodl ondertekende het pakket zal proberen en laat een buurman, zal uw kaart worden overgelaten aan de locatie van uw goederen.

Internationaal: Uw project wordt gestuurd door DPD. Ontvang uw producten in een handtekening vereist.

OFFICE kan niet instaan ​​voor de verkoop en levering van goederen aan uw specifieke land of de locatie is toegestaan, dus let op de invoerbeperkingen voor het bestellen

Back
93% van de 1478 herziening van het voorstel
auteursrecht ©2018 www.samsungstar.nl sandalen,stijl sportschoenen,indoor schoenen